Kontaktlinser...

Kontaktlinsemarkedet er i kraftig vækst. Med de seneste teknologier kan der tilpasses linser til så godt som alle. Hvad enten man blot er nærsynet eller langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, findes der en løsning.


Hvordan kommer man i gang?

Der foretages en almindelig synsprøve, samt supplerende mål af øjets krumning. Derudover undersøges tårefilm, hornhinde, øjenlåg m.v. Herefter isættes prøvelinser, som vurderes af optikeren, hvorefter den endelige linse leveres.

Instruktion i isætning og udtagning, samt almindelig håndteringsregler foretages, hvorefter linserne leveres med hjem. I dagene herefter kontrolleres øjnene, ofte flere gange, før et abonnement indgås.

Som oftest har man en gratis og uforpligtende prøveperiode. Efterfølgende indkaldes der til 6 måneders kontrol, hvor øjne og linser vurderes og eventuelle ændringer foretages til den kommende 6 måneders periode.

Hvor meget koster det?

For uøvede er der som regel et startgebyr på mellem kr. 260,- til 980,-, hvilket dækker udgifter til udmåling, instruktion og forbrug af linser m.v. For øvede er priserne reduceret til mellem kr. 0-500,- alt afhængig af hvilken linsetype der prøves. Herfter vil den månedlige abonnementspris ligge fra kr. 128,- og op til kr. 398,-, alt afhængig af linsetype og kvalitet.

Nyhed: Nu kan alle vores kontaktlinse abonnenter, tjene op til 500 point til en spændende EXTRA brille*.

Du kan optjene max. 500 point over en abonnementsperiode på 24 mdr. til køb af ekstrabriller. En ny optjeningsperiode starter først når de foregående max. 500 point er anvendt på brillekøb. (Pointene kan kun anvendes til køb af briller (stel & glas) og ombyttes ikke til kontanter).

Indgå abonnement i 2014 og optjen 200 ekstra point til udvalgte designerbrillestel.

Vores produkter

I Brillehuset er vi ikke underlagt kun at forhandle 1 eller 2 produktsortimenter. Vi handler med stort set alle de store og innovative udviklere af nutidens og fremtidens kontaktlinser på verdensmarkedet.

Cooper Vision, som er med helt fremme når vi taler om Multifokale (flerstyrke)-linser, har udviklet Proclear 1-Day Multifocal. Det er en linse der giver både komfort og bekvemmelighed for en stigende gruppe mennesker, der behøver læsebriller. Proclear findes også som 30 dages Multifokale linser og med mulighed for korrektion af bygningsfejl.

Proclear er det eneste linsemateriale som er godkendt af FDA (US Food and Drug Administration) for udsagnet om at det: "kan give en højere komfort for kontaktlinsebrugere, som oplever lettere ubehag eller symptomer på tørhed ved kontaktlinsebrug."

Linserne fås i styrkeområderne +6.00/-10.00 - og med indbygget læsefelt.

Silikone materialet benyttes nu også til alm. måneds- og flerstyrkelinser. Det er et meget velfungerende materiale og tilfredshedsgraden blandt kunderne er meget høj, hvad angår komfort og synsskarphed.

Bausch & Lomb Bio-true 1-day & HD linsernes overflade er fremstillet, så den virker på same måde som øjets naturlige tårer. Synsskarpheden er helt i top, nærmest som HD effekt.

Vision Care har netop introduceret en ny linse for dig der før er blevet afvist som linsebruger pga. for høje styrker eller for store bygningsfejl. "Saphir Rx sih" fås op til +23.00/-23.00 og med bygningsfejl helt op til 8.00 og fås ligeledes som Multifokale linser (flerstyrke).

Vision Care er ligeledes leverandører af en højkvalitet 1-dagslinse i silikone. Har du tørre øjne eller bruger du kun linser i din fritid, er disse både en nem og en god løsning.

Johnsen & Johnsen er de innovative problemløsere! Konstant i gang med ny og videreudvikling. Altid i front og aldrig på kompromis. Senest har de udviklet et linsemateriale i klasse 1, der udelukker de skadelige UVA og UVB stråler. Kig ind i Brillehuset til en demonstration.

Dit kontaktlinseteam er


GITTE
CHRISTENSEN
MARLENE
KNAP

"Vi har det hele, og vi kan det hele"