Brilleglas...

Kvaliteten på linser i kikkerter og kameraer kan variere meget. På samme måde er der kolossal forskel på kvaliteten af brilleglas, som danner billedet i øjet. Et par halvdårlige glas vil altid give et halvdårligt syn, uanset hvor perfekt de er udmålt og tilpasset. Et par glas af den ypperste kvalitet vil til gengæld give en skarphed, en farveoplevelse og en dybde, man ikke har oplevet før - synet kan blive som nyt.

Holdningen i Brille-Huset er, at kun det bedste er godt nok. Så derfor har valget af glasleverandører ikke været tilfældigt.

Carl Zeiss
Produkter bliver bl.a. brugt på månen, i et avanceret Hasselblad kamera og nu også i Sony's Ekstremt præcise digitalkameraer. Brilleglassene ligger ligeledes i en klasse for sig. Tysk kvalitet når den er bedst.

Essilor
Er i dag verdens største producent af progressive brilleglas. Den nyeste generation, Varilux Physio, giver dit syn panoramiske dimensioner. Tilvænningen sker hurtigt – med garanti! Med Varilux Physio får du markedets mest avancerede progressive glas.

Rodenstock
Hører til blandt verdens førende brilleglasproducenter. Den tyske virksomhed er blandt andet kendt for at levere meget tynde glas i høj kvalitet.